søndag 20. februar 2011

Billettar i salg no!

Det er knappe to veker til konserten med Evanger Musikklag og Gisle Børge Styve Trio. Førebuingane nærmar seg sitt høgdepunkt, og me gler oss til ein kveld i Kultursalen fylt av musikkglede, samspel og svingande låtar. Laurdag 5. mars kl 19.00 brakar det laus!

Gisle Børge Styve er kjend for dei fleste, etter 11 sesongar som fast huspianist i ”Beat for Beat” på NRK1. Med seg har han bassist Helge Harstad og trompetar Per Willy Aaserud, og desse tre har utgjort ein trio sidan 1998. (Trioen var på Voss i 2006. Også den gongen spela dei saman med Evanger Musikklag, den gong i Vangskyrkja.) I 2002 kom plata ”Styves ark”, og i nær framtid vert det ei ny utgjeving for trioen. G.B.S. Trio har gjennom åra utvikla eit særs underhaldande, velklingane, humoristisk og vakkert musikalsk uttrykk, der gleda i samspelet står i sentrum. Ei glede som raskt smittar over på publikum!


Foto: Liv Ekse, frå konserten
"På swingande Stilett" i Dalehallen, mars 2010

 Evanger Musikklag, med våre medlemer frå 8 til 70 år, vil òg la oss smitte av musikkgleda. Laget vil saman med prosjektdirigent Svein Henrik Giske presentere eit program med swingande låtar frå inn- og utland, tilrettelagd for brassband og solistar av norske arrangørar. Samspel mellom musikklag og trio er òg ein sjølvsagt ingrediens i konserten.

Foto: Liv Ekse, frå konserten
"På swingande Stilett" i Dalehallen, mars 2010

Billettane kostar kr 200 for vaksne og kr 100 for born. Dei er å få kjøpt i Voss kulturhus, og på www.vosskulturhus.no.
Me er svært takksame for at konserten vert støtta av:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar